Proveli smo divnih par dana kod ljubaznih domacina ove vile. Lep ustisak nije pokvarilo ni lose vreme. Spa centar smo koristili i izuzetno smo zadovoljni, masaža je bila profesionalna i prijatna. Smeštaj je takodje bio u skldu sa cenom. Oprema sobe vrlo zadovoljavajuca, lokacija odlicna. Za svaku preporuku.

Mira, Beograd

Postovani,
Zelim da se zahvalim na odlicnom smestaju i usluzi. Sve je bilo mnogo lepo. Svidelo nam se i mesto i atmosfera, tako da se vidimo i sledece godine. Puno pozdrava od porodice Stoin iz Zrenjanina.

Izuzetno lep i prijatan smeštaj i veoma dragi, ljubazni, prijatni i predusretljivi domaćini. Sve nam je bilo onako kao što je prikazano na vebsajtu, ne postoji lažni marketing. Sobe su tipske, kao u hotelu i odlično su opremljene i komforne. Higijena je na visokom nivou i veoma se vodi računa o tome. Mi smo bili krajem jula i početkom avgusta, što je u jeku sezone i lično bih birala neki period kada je manja gužva.
Idealno da se čovek odmori nekoliko dana, a preporučujem da se obiđu i znamenitosti kao što je Lepenski vir i Golubačka tvrđava. Divna je i šetnja od Srebrnog jezera do Velikog Gradišta.
Vila Stević je za svaku preporuku!

Ljubaznost,gostoprimstvo ma pravo mesto za odmor ostallo vam necemo reci morace te sami da se uverite!!!!!!!!!

Tamo je pravi raj,svako ko nije bio,treba pod hitno da ga poseti,jer mesto to stvarno zasluzuje…Uverite se i sami,stvarno sve pohvale,za ljubaznost i uslugu!!!

Na ovom divnom mestu,u ovoj predivnoj vili,rodjena je jedna velika,velika ljubav,koja ce vecno trajati.Hvala vam na svemu,na ljubaznosti,usluzi, i naravno na sobi broj 5.Magicna je,verujte,ucinila je nemoguce.Nadam se da cemo je ponovo dobiti kad dodjemo.Veliki pozdrav,vidimo se uskoro.

b.d.

Mnogo lepih reci moze se reci za vilu Stevic.Ne moze se napisati sve sto se misi,vec treba videti.Tu lepotu pored voda ne moze se opisati.Kada dodjete i vidite, sami cete se uveriti u sve moje reci.

Suvajac

Predivno mesto, morate posetiti …

Ivan

Ljubazna i diskretna usluga , mir i tišina , cvrkut ptica … Dve zaljubljene osobe … Teško negde može biti prijatnije ! Sve pohvale , vracamo se ponovo !!!

Milica i Bane

Mladi bracni par, koji nas je ugostio (zaboravili smo na treceg domacina – malog Marka) ucinio nam je boravak izuzetno prijatnim. Sobe su izuzetno ciste i dobro opremljene, lokacija bolja ne moze biti, dvoriste “americki” sredjeno.Sve pohvale